Cum se îngrijesc genele? Cele mai bune remedii preparate acasă pentru gene lungi şi dese

Machiajul reprezintă o metodă minuantă de a accentua privirea şi de a adăuga volum genelor. Totuşi, îngrijirea genelor din interior este la fel de importantă. Doar genele sănătoase şi puternice vor avea un aspect frumos. Care sunt cele mai bune remedii preparate acasă pentru îngrijirea genelor şi zonei de piele din jurul ochilor?

Cu mult timp în urmă, chiar şi atunci când nu existau atât de multe produse cosmetice ca în prezent, femeile îşi îngrijeau frumuseţea. Acestea îşi accentuau ochii şi îşi împodobeau aspectul în multe moduri diferite. Totuşi, îngrijirea corespunzătoare zilnică a fost întotdeauna o prioritate.

Astăzi, avem tendinţa de a uita că îngrijirea zilnică şi cantitatea adecvată de ingredinte reprezinză cea mai bună metodă de a obţine gene frumoase. Rimelul va acoperi imperfecţiunile şi va alungi genele, însă odată îndepărtat, firele de păr vor rămâne la fel de slăbite, subţiri şi scurte. Doar o îngrijire cirespunzătoare poate oferi efecte durabile şi naturale, deşi pentru acestea este necesar să aşteptaţi ceva mai mult timp.

REMEDII PREPARATE ACASĂ PENTRU GENE FRUMOASE:

Ulei de ricin

În toată lumea, aplicarea uleiurilor la nivelul genelor a devenit o procedură foarte populară, i.e. aplicarea uleiului de ricin pe gene. Uleiul presat natural din surse organice conţine o mulţime de ingrediente care sunt benefice pentru sănătate. Acesta hrăneşte, regenerează, stimulează creşterea şi chiar întunecă şi conferă părului strălucire. Din păcate, acesta acţionează lent şi este dificil de aplicat din cauza formulei dense.

Alte uleiuri

Adeptele îngrijirii naturale pot alege şi alte uleiuri pe bază de plante care oferă genelor substanţe nutritive, protejându-le împotriva deshidratării şi deteriorării. Printre cele mai recomandate uleiuri pentru tratamentele cu ulei sunt uleiul de cocos sau uleiul de migdale dulci, care au o consistenţă mult mai uşoară şi o capacitate mai bună de absorbţie. Reţineţi, totuşi, că uleiurile lasă un strat uleios la nivelul genelor care poate reduce durabilitatea rimelului aplicat.

Vaselină

Un alt remediu minunat este vaselina, care este utilizată în industria cosmetică pentru a proteja împotriva dehidratării. La nivelul genelor, aceasta creează un strat subţire de protecţie, datorită căruia genele îşi menţin nivelul de hidratare pentru mai mult timp. Din păcate, acesta este un alt produs dificil de aplicat cu efecte mai degrabă slabe.

Ce spuneţi de… balsamul de buze?

Deşi pare o idee năstruşnică, balamul de protecţie a buzelor poate fi utilizat pentru a întări genele. Balsamul natural de buze de bună calitate are la bază vaselină sau alte substanţe de origine vegetală (unt de shea, ulei de babassu) şi este îmbogăţit cu diferite tipuri de vitamine. Aplicarea zilnică este o metodă eficientă de a hrăni şi consolida genele.

Ser de gene

Metoda cea mai recomandată, care oferă cele mai vizibile efecte este serul de gene. Un ser bun de gene cu o formulă uşoară, care se absoarbe rapid, poate regenera şi întări genele în doar câteva săptămâni. După un anumit timp, efectele devin vizibile şi veţi obţine gene mai dese, mai lungi, mai voluminoase şi mai întunecate.

Ce produs veţi alege?